Kestävän kasvun lähteet -työkirjat

 

Liiketoimintaympäristössä, jossa muutos on nyt nopeampaa kuin koskaan aikaisemmin, harva pystyy menestymään vain viilaamalla nykyliiketoimintaa tuloksellisemmaksi. Siksi uudistumisen ja muutokseen mukautumisen on lukeuduttava yritysten strategisiin valintoihin.


Yrityksissä tulee olla kasvutavoitteisiinsa nähden moninkertaisesti enemmän kasvuaihioita. Kasvuaihioiden etsiminen ja validoiminen tulisi olla jatkuvaa myös keskikokoisessa yrityksessä - vaikka se onkin haastavaa.

 
kasvuryhma-kaski15-aaro-cantell


Kasvu tulee nostaa yrityksen keskeiseksi tavoitteeksi.
- Aaro Cantell, Normet (video 2:29)

KKL

 

Tilaa Kestävän kasvun lähteet -työkirjat sähköpostiisi


Saat kaksi työkirjaa: 

Osa 1: Tunnista tulevaisuuden ilmiöt ja niiden vaikutus (27s)

Osa 2: Etsi ja työstä kasvuaihioita jatkuvasti (32s)

 

Kaksiosaisen työkirjan tavoitteena on kiihdyttää keskustelua yrityksessänne siitä, miten maailma muuttuu ja miten yrityksenne aikoo uudistua muutosten mukana. Haastamme sinua pohtimaan miten varmistatte yrityksenne kestävän kasvun yli murroskausien.

Liiketoimintamalliaihion tuloskortti

 

Oivalluksia

 

TheInvisibleCompany

 

 

LISÄÄ TYÖKIRJOJA:

Kiertotalous-työkirja

 

Future Back 2019 -tapahtuma
Kasvua kiertotaloudesta -työkirja

Nyt jos koskaan muutoksen tunnistamiseen, haluttujen tulevaisuuskuvien työstämiseen ja organisaation uudistamiseen vaaditaan todellista rohkeutta. Kasvua kiertotaloudesta -työkirja tarjoaa tuoreita näkökulmia kiertotalouden luomiin kasvumahdollisuuksiin. Työkirjan tehtävien avulla haastamme sinua pohtimaan, mikä on yrityksenne seuraava askel kohti kestävää kasvua.

"Oivalluksia voi joskus syntyä pohtimalla asioita itsekseen. Niitä on mahdollista synnyttää myös tekemisen kautta. Mutta se on fakta, että elämäsi ja urasi tärkeimmät oivallukset syntyvät keskusteluista muiden fiksujen kanssa."

- Kasvuryhmä