KASVURYHMÄN

KUTSUVIERASAAMU 26.3  klo 8.30-10.30


Keskisuurten yritysten vertaissparraustapaaminen

Lämpimästi tervetuloa!

Lähes viidesosa suomalaisista 10...1000Me vaihtavista yrityksistä oli mukana vaihtamassa kokemuksia uudistuvan yritysten arjesta Kasvuryhmän Future Back Online 2020 -tapahtumassa 5.11. Tapahtumassa tuli selväksi, että osaamiseen ja resursointiin liittyvät asiat pohdituttaa keskisuurissa yrityksissä tällä hetkellä eniten.


Tämän pohjalta, kutsumme keskisuurten yritysten toimitusjohtajat ja hallituksen puheenjohtajat jatkamaan kokemusten vaihtoa, johtajalta johtajalle. Yhdessä meidän on mahdollista ymmärtää tämän hetken todellista muutosvauhtia ja niitä toimenpiteitä, joita tulee tehdä juuri nyt.


TAPAAMISESSA SYVENNYMME KOLMEEN AIHEESEEN:

Ohjelma

Tapahtuman keskiössä on kokemusten vaihtaminen. 

8.20
Tapahtumaan kirjautuminen
Osallistujat pääsevät kirjautumaan sisään Zoomiin ja varmistamaan, että oma yhteys on kunnossa. Toivomme jokaisen osallistujan kirjautuvan omalla nimellä (etunimi sukunimi, yrityksen nimi) ja pitävän kameran päällä.
8.30
Tervetuloa
Hyvät kuulumiset
Kasvuryhmän tilaisuudet alkaa aina hyvillä kuulumisilla.
Kasvuryhmäläisten kokemuksia
Alustus aiheeseen
8.50
Kokemusten vaihto pienryhmissä
Osallistujat jaetaan 3-4 henkilön ryhmiin valitsemansa teeman mukaan. Pienryhmäkeskustelulle varataan aikaa 60-75min. Teemat ovat: 1) Miten ihmisten osaaminen saadaan tukemaan valittua kasvusuuntaa, 2) Miten koko organisaatio saadaan elämään ja hengittämään kasvustrategiaa ja 3) Miten innovointia vs. perusbisnestä resursoidaan keskisuuressa yrityksessä.
Vinkki pienryhmäkeskusteluun: Oman kokemuksen jakamisessa on hyvä tuoda esille i) alkuperäinen haaste/tilannekuva, ii) mitä teitte/miten ratkaisitte, iii) mitä toimenpiteistä (muutoksesta) seurasi ja iv) tärkeimmät opit.
10.00
Yhteenveto
10.10
Mukaan Kasvuryhmään
Kasvuryhmän toiminnan esittely ja kutsu liittyä yhteisöön
10.30
Lopetus viimeistään klo 10.30

Ilmoittaudu mukaan tapaamiseen: 


Tapaamiseen kutsutaan 10...1000Me vaihtavien yritysten toimitusjohtajia ja hallituksen puheenjohtajia. 
Tapaaminen järjestetään verkkotapaamisena Zoomilla.
Ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin ja tapaamisen ennakkomateriaalit sähköpostiin.

 

Q&A

Keskustelun avaukset

Kasvuryhmän Future Back Online 2020 -tapaamisesta:

01_siilasmaa

Risto Siilasmaa

Matti Alahuhta ja Antti Herlin

03_hanna_samu_kirsi

Hanna Ristola, Premix; Samu Hällfors, Framery; Kirsi Paakkari, Kalevala Koru

05_viiden_ryhma

Markku Kosonen, M Room; Jenni Tolonen, Management Events; Hannu Holma, SSA Hotels, Elli Holappa, Jungle Juice Bar; Joel Mansnerus, mcare

Tutustu kestävän kasvun lähteet -työkirjoihin:

Kuva1

Liiketoimintamalliaihion tuloskortti

 

Yrityksissä tulee olla kasvutavoitteisiinsa nähden moninkertaisesti enemmän kasvuaihioita. Kasvuaihioiden etsiminen ja validoiminen tulisi olla jatkuvaa myös keskikokoisessa yrityksessä - vaikka se onkin haastavaa.

Kaksiosaisen työkirjan tavoitteena on kiihdyttää keskustelua yrityksessänne siitä, miten maailma muuttuu ja miten yrityksenne aikoo uudistua muutosten mukana. Haastamme sinua pohtimaan, miten varmistatte yrityksenne kestävän kasvun yli murroskausien.

 

Tilaa sähköpostiisi kaksi työkirjaa: 

Osa 1: Tunnista tulevaisuuden ilmiöt ja niiden vaikutus (27 sivua)

Osa 2: Etsi ja työstä kasvuaihioita jatkuvasti (32 sivua)

”Kasvukapteenilta tarvitaan kykyä sietää epävarmuutta ja kohdata epäonnistumisia. Vaaditaan myös rohkeutta tunnustaa, mitä osaatte ja mitä ette osaa. Kun sen rohkeusloikan uskaltaa tehdä, on yrityksellä kykyä ja mahdollisuuksia lunastaa todella törkeitä lupauksia.”  – Hanna Ristola, Premix

Tämä kutsuvierasaamu on upea tilaisuus kuulla ja vaihtaa kokemuksia vertaisporukassa. Tapaaminen on samalla avoin tutustumistilaisuus Kasvuryhmän yhteisön toimintaan:

 

 

Katso tallenteelta
mistä on kysymys

 

Tutustu Kasvuryhmän yhteisöön
ja toimintaan tarkemmin tästä.

07_loppuhuipennus

 

 

”Kasvuryhmän yritykset tulevat muodostamaan Suomen talouden selkärangan. Maamme kannalta kysymys ei ole, mistä löydämme uuden Nokian, vaan mistä löydämme 100 uutta kasvuryhmäläistä.” – Ilkka Kivimäki

 

Ota yhteyttä: 

Mahdollisissa kysymyksissä Kutsuvierasaamuun liittyen, olethan yhteydessä Kasvuryhmän tiimiin:
elina.jaakkola@kasvuryhma.fi, 040 5705051