Scaleup-yritys

Scaleup -yrityksiksi luokitellaan yli 10M€ vaihtavat yritykset, joka tavoittelevat seuraavaa kasvuloikkaansa globaaleilta markkinoilta.

Scaleup-yrittäjyys

Scaleup-yritys ei ole perinteinen keskisuuri yritys vaan nälkäinen, kansainvälistyvä ja isoa kasvuloikkaa tavoitteleva menestystarina.

Kasvuryhmä perustettiin, kun Suomen arvostetuimmat yritysjohtajat huomasivat että keskisuuren yrityksen kasvunälkäisenä johtajana jäit melko yksin ajatustesi, haasteittesi ja uhkarohkeiden tavoitteittesi kanssa. Keskiverto keskisuuri yritys oli parhaimmillaankin yleensä maltillinen kasvutavoitteissaan eikä tekemisen kulttuurille annettu tilaa. Kasvuryhmä perustettiin, koska kasvunälkäisille keskisuurille yrityksille haluttiin antaa tilaa tekemisen meiningille ja kasvusta puhumiselle.

Ryhmä aloitettiin vuonna 2015 87 jäsenyrityksen pilotilla. Tänä päivänä Kasvuryhmä käsittää 187 scaleup-yritystä, eli 7% kaikista Suomen keskisuurista yrityksistä. Jäsenistön yhteenlaskettu liikevaihto on 12B€.

Katso lista Kasvuryhmän scaleupeista

Törkee lupaus

Scaleup-yritysten johto tiedostaa, että perinteisten liiketoiminta-alojen kääntäminen voimakkaaksi kasvuksi globaaleilla markkinoilla vaatii rohkeita päätöksiä ja irtautumista mukavuusalueelta. Kaikki alkaa kunnianhimoisista tavoitteista Jos niitä ei aseta, kasvua ei myöskään synny. Kasvuryhmässä jokainen jäsen paitsi antaa Törkeen Lupauksen, myös jakaa sen koko porukalle. Se on yksinkertainen tapa tehdä omasta lupauksesta todempi. Lue lisää

Oletko kiinnostunut scaleup-yrityksistä ja scaleup-yrittäjyydestä? Kysy meiltä lisää!