ZOOM-OHJEET

Mahdollisissa kysymyksissä, lähetä viesti: tuki@kasvuryhma.fi

 

Ohjeita Zoomin käyttöön:


Suosittelemme, että lataat Zoom sovelluksen koneellesi.  

Tietokoneelle ja mobiililaitteelle voit asentaa Zoom-asiakasohjelman osoitteesta https://zoom.us/download.

Kasvuryhmän tapaamisiin voit tietokoneella osallistua myös suoraan selaimella ilman Zoom-sovellusta. Huomaa kuitenkin, että selainpohjainen Zoom on toiminnallisuuksiltaan rajoitetumpi ja toimii parhaiten Google Chrome-selaimella. 

Mobiililaitteisiin Zoom vaatii aina sovelluksen lataamisen.


Osallistuminen tapaamiseen:

Jos osallistut selaimella, avaa linkki Google Chrome -selaimella. Tulet sivulle, jossa ehdotetaan Zoomin sovelluksen latausta, mutta pääset osallistumaan selaimella klikkaamalla ikkunan alalaidassa olevaa Join from your browser -linkkiä. Sen jälkeen hyväksy käyttöehdot ja kirjoita Etunimi, Sukunimi, Yrityksen nimi osallistuaksesi kokoukseen ja klikkaa Join

Yhteiset pelisäännöt:

Kasvuryhmän kohtaamisissa jokainen pitää kameraa päällä, toivomme, että myös tässä suurtapahtumassa jokainen pitää kameran päällä, vähintäänkin pienryhmäkeskusteluiden ajan. 

Osallistujien on tärkeää pitää itsensä "Mutella" studiolähetyksen aikana. Pienryhmäkeskusteluissa jaetaan omia kokemuksia, eli ollaan "Unmute".

HUOM: Testaa, että Zoom toimii koneellasi. Testilinkki: https://zoom.us/test. Testihuoneessa pääset mm. testaamaan ohjatusti äänen kuuluvuuden ja mikrofonin toiminnan Test Speak & Microphone -toiminnon avulla.

 

Mahdollisissa kysymyksissä, lähetä viesti: tuki@kasvuryhma.fi