Heli Hytönen aloittaa Kasvuryhmän toimitusjohtajana 9.10.2023. Hän siirtyy toimeen markkinointitoimisto Vapa Median toimitusjohtajan paikalta. Aiemmin hän on työskennellyt strategiakonsulttina muun muassa vastuullisen liiketoiminnan konsultointipalveluita tarjoavassa Gaia Consultingissa sekä kasvustrategioihin ja kaupallistamiseen erikoistuneella konsultointitoimisto Marketing Clinicillä.

“Helin tausta pohjoismaisten yritysten myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen parissa tuo Kasvuryhmän toimintaan uudenlaisia mahdollisuuksia rakentaa vahvaa vaikuttavuutta ja tukea keskisuurten yritysten kestävän kasvun, uudistumisen ja kansainvälistymisen matkaa. Haluamme panostaa entistä vahvemmin Kasvuryhmän toiminnan vaikuttavuuteen ja yhteistyöhön, ja uskon, että Heli vie tätä työtä tuloksellisesti ja hyvällä draivilla eteenpäin”, iloitsee hallituksen puheenjohtaja, Peter Fredman.  

“Olen innoissani päästessäni osana Kasvuryhmän tiimiä vauhdittamaan suomalaisten yritysten globaalia menestystä, jolla edesautetaan koko Suomen hyvinvointia. Kasvuryhmän toiminta on maineeltaan kunnianhimoista. Tämän loistavan pohjan päälle on ilo päästä rakentamaan yhä vaikuttavampia keinoja kasvupotentiaalin lunastamiseksi”, kertoo Heli Hytönen.


Lisätiedot: 
Peter Fredman, hallituksen puheenjohtaja, Kasvuryhmä Suomi ry
email: peter.fredman@fredmangroup.com, p. 0504011616Kasvuryhmä Suomi ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoitus on kiihdyttää keskisuurten, 10m€-1mrd€ vaihtavien yritysten kestävää kasvua, uudistumista ja kansainvälistymistä. Kasvuryhmän toiminta perustuu tavoitteelliseen ja ohjattuun vertaissparraukseen. Kasvuryhmään kuuluu 210 kasvutahtoista yritystä ja yli 250 toimitusjohtajaa, omistajaa, hallituksen puheenjohtajaa sekä merkittävistä kasvuhankkeista vastaavaa johtajaa. Kasvuryhmässä he edistävät yritystensä kasvua vertaistensa kanssa kokemuksia avoimesti jakaen. Kasvuryhmä on yhteisönä sitoutunut Törkeeseen lupaukseen tuoda Suomeen 25 MRD€ lisää liikevaihtoa vuoteen 2025 mennessä.