Yhteystiedot

Kasvuryhmän toimisto:

Keilaranta 5, 02150 Espoo

Verkkolaskutusosoite:

Operaattori: OpusCapita Group Oy – Itella (003710948874)
OVT-tunnus: 003726773394

 

Kasvuryhmän tiimi

katriina-juntunen

Katriina Juntunen

CEO

katriina.juntunen@kasvuryhma.fi, 041 4380469. Katriina on tuloshakuinen muutosmetodien rakentaja, jolla on vuosien kokemus johtamisen ja strategiatyön parista. Katriinaa innostaa kestävä kasvu. Hei jäsen, Katriina haluaa tietää mitä sinulle kuuluu - “Saa aina soitella!”

mikaela-wikstrom

Mikaela Wikström

Encounter Producer

mikaela.wikstrom@kasvuryhma.fi, 050 5258907. Mikaela on energiapakkaus, joka huolehtii kymmenien vuosittaisen tapahtumamme toimivuudesta. Mikaelaa innostaa suomalaisten yritysten kasvumeininki, ja hänet löytää aamuisin crossfitsalilta. Ota Mikaelaan yhteyttä tapahtumiin liittyen.

elina-jaakkola

Elina Jaakkola

Impact Leader

elina.jaakkola@kasvuryhma.fi, 040 5705051. Elinan haluaa inspiroida scaleuppeja hyödyntämään globaaleja murrosvoimia ja megatrendejä kilpailukyvyn lähteinä. Oletko kiinnostunut Kasvuryhmän jäsenyydestä - ole yhteydessä Elinaan jäsenyyteen liittyen!

jooel-friman

Jooel Friman

CTO

jooel.friman@kasvuryhma.fi. Jooel on teknologiaosaaja, joka lukee 200 kirjaa vuodessa. Jooel pitää huolen, että kaikki nippelitiedosta isoihin kehityskokonaisuuksiin on harmoniassa, eikä unohda suunnitella tiimille piristysemojeita. Ota häneen yhteyttä scaleupien impaktiin liittyen!

annamari-silvennoinen-2

Annamari Silvennoinen

CUSTOMER SUCCESS MANAGER

annamari.silvennoinen@kasvuryhma.fi, 040 1922429. Annis on rohkea muutoksen läpiviejä, joka tarttuu energisesti niin strategisiin liiketoiminnan kehityshaasteisiin kuin pölyrättiinkin. Annista kiehtoo erityisesti kasvun draiverit ja ihmiset – mihin asioihin panostamalla luomme todennäköisemmin maailmaa muuttavia menestystarinoita? Ota yhteyttä Annikseen vertaistoimintaan liittyvissä kysymyksissä.

krista-lagus

Krista Lagus

Customer Success Manager

krista.lagus@kasvuryhma.fi, 040 825 1418. Kansainvälisenä paluumuuttajana Suomeen tullut Krista näkee suuret linjat. Hän on dynaaminen valmentaja ja rauhanomainen loogikko samassa paketissa.

aapo-petajaniemi

Aapo Petäjäniemi

Analyst

aapo.petajaniemi@kasvuryhma.fi, 050 9173870


Varaa keskustelu

Jutellaanko Kasvuryhmän jäsenyydestä? Varaa linkistä sopiva aika keskustelulle, niin olemme sinuun puhelimitse yhteydessä. 

 

Varaa keskusteluaika

kalenterivaraus

 

 

Jätä viesti Kasvuryhmän tiimille

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä!