Kimmo Jyllilä
Arvioitu lukuaika: 1min

Kasvuryhmän hallitus uudistuu

Kasvuryhmä | 25 huhtikuuta, 2024

Aiheet: ajankohtaista

“Keskisuuret yritykset tarvitsevat nyt uutta paloa, uutta roihua ja uutta tunnetta”, sanoo hallituksen uusi puheenjohtaja Kimmo Jyllilä.

Kasvuryhmän hallitukseen on valittu 7 jäsentä vuosikokouksessa 24.4., joista neljä jatkaa edelliseltä kaudelta. Hallituksen uutena puheenjohtajana aloittaa edellisen kauden hallituksen jäsenenä toiminut Kimmo Jyllilä. Jyllilän lisäksi hallituksessa jatkavat Riku Asikainen, Karin Godenhielm ja Marjo Miettinen. Uusina jäseninä aloittavat Kirsi Paakkari, Thomas Luther ja Tuomas Syrjänen.

Kimmo Jyllilän mukaan uuden hallituksen tehtävälistalla on varmistaa Kasvuryhmän relevanttius jäsenistölleen sekä energian ja innostuksen tarjoaminen keskisuurten yritysten kestävään kasvuun. Jyllillä on monialakonserni Paree Groupin omistaja ja hallituksen puheenjohtaja sekä hallitusammattilainen. 

“Keskisuuret yritykset tarvitsevat nyt uutta paloa, uutta roihua ja uutta tunnetta. Pitkän aikavälin kasvu edellyttää usein rajujakin muutoksia yrityksen tapaan toimia. On hienoa olla luotsaamassa Kasvuryhmän hallitusta yrityskentän muutoksen tukemisessa. “

Kasvuryhmän toimitusjohtaja Heli Hytönen odottaa innolla yhteistyötä uuden hallituksen kanssa.

“Olemme uuden äärellä, sillä haluamme uudistaa Kasvuryhmän toimintaa yhä vaikuttavammaksi keskisuurten yritysten kasvun kiihdyttämisessä. Olemme päässeet jo hyvään vauhtiin edellisen hallituksen aikana. On hienoa päästä viemään toiminnan uudistaminen loppuun uuden hallituksen kanssa.”

Uudessa hallituksessa on mukana useita Kasvuryhmän pitkäaikaisia jäseniä.

“Olen tyytyväinen, että hallitus edustaa monipuolisesti eri näkemyksiä. Vahva liike-elämän asiantuntemus sekä Kasvuryhmän ydintoiminnan tuntemus mahdollistavat tässä ajassa elävän ja eteenpäin katsovan kehitystyön”, Hytönen kiittää.

 

Lisätietoja:

Heli Hytönen
Kasvuryhmän toimitusjohtaja 
puh. 040 826 6857

 


Kasvuryhmä Suomi ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoitus on kiihdyttää keskisuurten, 10M€-1Mrd€ vaihtavien yritysten kestävää kasvua, uudistumista ja kansainvälistymistä. Kasvuryhmän toiminta perustuu tavoitteelliseen ja ohjattuun vertaissparraukseen. Kasvuryhmään kuuluu 210 kasvutahtoista yritystä ja yli 250 toimitusjohtajaa, omistajaa, hallituksen puheenjohtajaa sekä merkittävistä kasvuhankkeista vastaavaa johtajaa.