Kimmo Jyllilä
Arvioitu lukuaika: 2min

Kimmo Jyllilä Kasvuryhmä Suomi ry:n hallitukseen

Kasvuryhmä | 3 toukokuuta, 2023

Keskisuurten yritysten kasvun kiihdyttämiseen keskittyvän Kasvuryhmän hallitus täydentyy pitkän linjan hallitusammattilaisella, Kimmo Jyllilällä. Paree Groupin hallituksen puheenjohtajana toimiva Jyllilä on toiminut aiemmin muun muassa Tesin hallituksen puheenjohtajana. Kasvuryhmän toiminnassa hän ollut mukana vuodesta 2016.

”Kasvuryhmä on täysin uniikki yhteisö, joka on jo vuosien ajan sparrannut Suomen parhaita keskisuuria yhtiöitä vieläkin paremmiksi. Kasvuryhmä on antanut minulle uutta näkökulmaa perheyhtiömme Paree Groupin kehittämiseen ja kestävän kasvun hakemiseen. Onkin todella upeaa päästä mukaan hallitukseen ja kehittämään Kasvuryhmää yhä paremmaksi”, Kimmo Jyllilä kertoo.

Kasvuryhmän hallituksessa jatkavat Matti Alahuhta, Riku Asikainen, Marjo Miettinen, Karin Nars, Hanna Ristola sekä puheenjohtaja, Peter Fredman. Aspo Compin hallituksen puheenjohtaja, Heikki Westerlund, luopuu paikastaan Kasvuryhmän hallituksessa, mutta jatkaa edelleen aktiivisena yhdistyksen jäsenenä sekä Kasvuryhmä Suomi ry:n nimitysvaliokunnassa.Lisätiedot ja yhteydenotot: 

Katriina Anttila, toimitusjohtaja, Kasvuryhmä Suomi ry, p. 041 438 0469, katriina.juntunen@kasvuryhma.fi

Peter Fredman, hallituksen puheenjohtaja, Fredman Group, hallituksen puheenjohtaja, Kasvuryhmä Suomi ry, p. 0504011616, peter.fredman@fredmangroup.comKasvuryhmä Suomi ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka edistää jäsenyhteisön ja yhteistyökumppaneidensa tuella keskisuurten yritysten kasvua, kansainvälistymistä ja uudistumista Suomen kestävän kasvun mahdollistamiseksi. Kasvuryhmään kuuluu 210 kasvutahtoista suomalaista, 10-1000M€ vaihtavaa yritystä. Kasvuryhmän jäsenyritysten yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2022 oli 18,3 miljardia euroa.

Yhteisössä yritysten toimitusjohtajat, omistajat ja hallitusten puheenjohtajat sekä yritystensä merkittävästä kasvusta vastaavat johtajat jakavat kokemuksia ja oppeja yritystensä kasvusta ja uudistumisesta luottamuksellisissa ohjatuissa vertaisryhmissä. 

Kasvuryhmän yritysten yhteinen Törkee lupaus on tuottaa Suomeen 25MRD€ lisää liikevaihtoa vuoteen 2025 mennessä. Vuodesta 2015 vuoden 2022 loppuun mennessä tästä on koossa  n. 6 miljardia euroa.