Kultainen Kuokka on Kasvuryhmä-yhteisön tunnustuspalkinto, joka jaetaan ansioituneelle kasvun johtajalle sekä Kasvuryhmän arvojen ilmentämisestä että ansiokkaan ja kunnianhimoisen kasvun toteuttamisesta.

TORE TEIR ON TUONUT KASVURYHMÄN YHTEISÖÖN VALTAVASTI KOKEMUSTA

Tore Teir on ollut Kasvuryhmän jäsen vuodesta 2019 saakka. Ennen kasvuyrittäjyyttä, hän on työskennellyt suurissa yrityksissä, mm. talous- ja rahoitusosastojen johtotehtävissä telecom-alalla. Uransa aikana Tore on keskittynyt rakentamaan uutta liiketoimintaa - hän on sekä uudistanut suuryritysten toimintaa että tukenut pieniä ja keskisuuria yrityksiä heidän kasvupolullaan.

Tore tuo Kasvuryhmän yhteisöön valtavasti kokemusta ja jakaa sitä pyyteettömästi eteenpäin muille. Hän osallistuu aktiivisesti sparraustapaamisiin, käy monipuolista kasvun dialogia ja haastaa kollegoita. Kasvuryhmän aktiivisen jäsenyyden lisäksi, hän toimii hallituksen jäsenenä useissa yrityksissä ja startupeissa. Tore haluaa auttaa yrityksiä ja yrittäjiä sekä luoda kasvuyrityksille lisäarvoa niin, että he voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa. 

“Olen valtavan liikuttunut, ja tämä palkinto tuli itselle täytenä yllätyksenä. Kasvuryhmässä on valtavan monta hyvää kasvukapteenia, joka olisi yhtä lailla ansainnut tämän tunnustuksen”, Tore summaa tuntemuksiaan palkinnon saadessaan.

 

GREENSTEPIÄ JOHDETAAN RAIKKAALLA ORGANISAATIOKULTTUURILLA

Greenstepillä on hieno kasvutarina. Vuonna 2010 perustetun perheyhtiön liikevaihto on reilu 40 MEUR. Keskimääräinen vuosittainen kasvu on ollut +30 %, ja viimeisen kolmen vuoden aikana liikevaihto on tuplaantunut. Tore johtaa yritystään erittäin litteällä - jopa näkymättömällä - organisaatiolla, sekä raikkaalla ja ketterällä organisaatiokulttuurilla. Yhtiö on kymmenvuotisen historiansa aikana vaalinut huolellisesti matalan organisaatiokulttuurinsa perintöä, missä luotetaan itsensä johtamiseen. 

Yrityksessä uskotaan orgaaniseen kasvuun, laatuun ja asiakaspalveluun. Erityisen ansiokasta tässä perheyhtiön huikeassa kasvutarinassa on heidän saavuttamansa rekrytointikoneisto. Yritys työllistää tänään noin 450 asiantuntijaa, ja rekrytoi yli 100 uutta henkilöä joka vuosi. Samoin kuin Kasvuryhmä, myös Greenstep haluaa olla kasvun ajuri Suomessa. 

 

Kultaisen kuokan saajan valinnassa huomioidaan:

  • Kasvuryhmän arvojen ilmentyminen: Rohkeus, Pyyteettömyys, Pilke silmäkulmassa ja Kokemus.
  • Kasvuryhmän tarkoitusta tukeva toiminta - Kasvuryhmän tarkoitus on kiihdyttää suomalaisten yritysten kasvua, uudistumista ja kansainvälistymistä: kasvuvauhti, liikevaihdon koko, kansainvälisen liikevaihdon osuus ja yhteisöllisyys kasvun kiihdyttämisessä.

 

Aiempien vuosien Kultainen Kuokka -palkinnonsaajat ovat Mika Tanner, Bilot; Thomas Luther, LeaseGreen; Kimmo Loippo, Runtech Systems; Timo Keski-Kasari, Juustoportti; Timo Saalasti, Saalasti; Asko Schrey, Accountor; Hanna Ristola, Premix Group; Jere Räisänen, Elcoline; Aleksi Rautavuori, UKKO.fi, Anssi Asikainen, Kiilto.

Tutustu Kasvuryhmäläisiin