Kestävä kasvu

Intohimo ja tarkoitus asettavat suunnan  - Miten tulevaisuuden menestys määritellään

Rohkeus on kyvykkyys, jota voi kasvattaa. Vastuullinen tulevaisuus ja kasvu vaativat rohkeutta uudenlaisiin valintoihin ja päätöksiin. 

 

 

Vastuullinen yritys tekee ja tuottaa ympäröivään yhteiskuntaan enemmän arvoa kuin siltä ottaa. Vastuullisuusraportointi tai standardien mukainen toiminta on lähtökohta sille, että  yritystoimintaa voi tehdä, mutta yksinään ne eivät vielä tee yrityksestä kilpailukykyistä. Suunnannäyttäjille vastuullisuus on kannattavaa ydinliiketoimintaa, kasvun lähde ja tulevaisuuden suunta, jota kehitetään systemaattisesti ja jossa omistajuus ulottuu läpi organisaation jokaisen funktion.

Kestävän kasvun lupaus on arvovalintainen!
Menettekö raha edellä, sustis edellä vai tasapuolisesti? - Walk the talk! Muutos lähtee liikkeelle ja pysyy liikkeessä konkreettisilla teoilla. Ne näkyvät myös kaikkien KPI-mittareissa.
Jos aiot olla bisneksessä vielä huomennakin, ympäristövaikutusten
huomiointi omassa liiketoiminnassa on välttämätöntä.
Toimintaympäristö muuttuu kiihtyvää tahtia ja asiakasvaateet kasvavat sen mukaan. Vaateita tulee myös omistajilta, henkilöstöltä ja omalta toimitusketjulta.
EU ja regulaatio ohjaavat kehitystä, mutta niiden täyttäminen on minimitaso,
jolla mahdollistetaan liiketoiminnan jatkuvuus.
Kaikki lähtee omistajatahdosta! Omistajien osaaminen on oltava riittävällä tasolla.
Parhaat innovaatiot rakennetaan yhteistyössä ja
ratkaisuina kestävän kehityksen haasteisiin.
 

Lataa opas

Intohimo ja tarkoitus
- Miten tulevaisuuden menestys määritellään?

 

Tätä pohdimme Kasvuryhmän Kasvupäivässä 19.9.2023, kun 130 kasvujohtajaa vaihtoi kokemuksiaan vastuullisuudesta kilpailuetuna Kokosimme tapaamisessa eniten keskustelua herättäneet ajatukset ja oivallukset yksiin kansiin, inspiraatioksesi kasvumatkallesi.

Kestävän kasvun
ekosysteemit

Tulossa pian!