image column 1 widget_1596009809142
image column 2 widget_1596009809142

Kasvuryhmän kohtaamiset

 

Kasvuryhmän kohtaamiset perustuvat tavoitteeelliseen vertaissparraukseen. Keskustelun keskiössä on yrityksen kasvuun liittyvät haasteet ja mahdollisuudet, joista avoimesti vaihdetaan kokemuksia.  
 
Kohtaamiset noudattelevat lähes aina hyväksi havaittua konseptiamme: kasvuryhmäläisen alustus (kokemus, haaste, mahdollisuus) - vertaissparraus pienryhmissä - tärkeimpien oivallusten jakaminen yhteisesti. Kohtaamiset tuottavat uutta näkemystä, yllättäviä uusia ideoita ja yhteistyötä jäsenten kesken sekä valtavaa hyvän tunnetta siitä, että oma kokemus on toisten käytettävissä. Vain yhdessä rakennamme itseämme suurempia menestystarinoita!

Tutustu Kasvuryhmän kohtaamisiin

Kasvuryhmän yhteisöstä löytyy mieletön määrä kollektiivista tietoa ja osaamista. Yhteisön voima on siinä, että jokainen kasvuryhmäläinen on sitoutunut jakamaan omaa osaamistaan ja omia kokemuksiaan muille pyyteettömän antamisen hengessä.

 

Tarttuvaa kasvuasennetta

Kasvuryhmään kuuluu noin 250 keskisuurten kasvuyritysten johtajaa, omistajaa ja hallituksen puheenjohtajaa, joilla on valtava määrä kokemusta, rohkeutta haastaa itseään ja muita ajattelemaan isommin sekä pyytetön halu auttaa toinen toisiaan onnistumaan. Kasvuryhmä-fiilis on uniikki ja välittyy kaikissa kohtaamisissamme. Tervetuloa mukaan!

 

Liity Kasvuryhmään