Kasvuryhmä tuo SuomiAreenaan keskustelun, jossa tiede, kulttuuri ja liike-elämä kohtaavat Suomen kohtalon kysymyksen parissa: Miten hyödynnetään Suomen valttikortit?


 

Suomen talous on polkenut paikoillaan 15 vuotta, ja nyt on korkea aika tehdä muutos. Voisiko ratkaisu kestävään kasvuun löytyä keskisuurista yrityksistä? 

“Suomi kaipaa innostavaa kasvun visiota. Olemme Kasvuryhmässä ottaneet tämän haasteen ratkaistavaksemme, sillä kasvun mahdollisuuksien tunnistaminen kulkee DNA:ssamme.”, Kasvuryhmän toimitusjohtaja Heli Hytönen sanoo. 

Kasvuryhmän paneelikeskustelussa VTT:n strategiajohtaja Laura Juvonen, Suomen kulttuurirahaston toimitusjohtaja Susanna Pettersson sekä EK:n hallituksen varapuheenjohtaja ja Hoitokoti Päiväkummun toimitusjohtaja Anne Kangas keskustelevat Suomen valttikorteistat sekä edelläkävijyyden mahdollistajista.

"Tarvitsemme jatkuvaa uudistumiskykyä ja visionääristä ajattelua. Se edellyttää yhdistävää ajattelua yhteiskunnan eri puolilta. Nyt on yrityspäättäjien aika jättää oma kädenjälkensä Suomen menestyksen matkalle", sanoo Hytönen, joka toimii myös paneelikeskustelun alustajana. 

Kasvuryhmän paneelin moderaattorina toimii lähes 10 vuotta Helsingin Sanomissa työskennellyt Jussi Sippola, joka luo paraikaa Suomeen uutta journalistista mediaa, Uutta Juttua

Kasvuryhmän paneeli torstaina 27.6. klo 11:00–11:45 Eetunaukion lavalla, Porissa.

Tule kuulemaan, kun tiede, kulttuuri ja liike-elämä kohtaavat paneelissamme. Ratkaistaan yhdessä Suomen kohtalon kysymys!

Tutustu ohjelmaan täältä