Community coordinator

Kasvuryhmä Suomi ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka kiihdyttää keskisuurten yritysten kasvua ja uudistumista vertaissparrauksen keinoin Suomen kilpailukyvyn ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Olemme yli 10M€ vaihtavien yritysten yhteisö, jossa jäsenet auttavat toisiaan kasvamaan maailmaa muuttaviksi menestystarinoiksi. Yhteisön toiminta perustuu kokemusten jakamiseen, pyyteettömään auttamiseen ja positiiviseen energiaan. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan rakentamaan kestävää kasvua yhdessä yli 200 yritysjohtajan kanssa! 


Etsimme ydintiimiimme särmää tekijää kokopäivätyöhön vastaamaan yhteisöviestinnästä ja jäsenkohtaamisten koordinoinnista. Tehtävä sopii vastavalmistuneelle, muutaman vuoden työkokemuksen omaavalle aikaansaavalle henkilölle.

 

COMMUNITY COORDINATOR -rooliin kuuluu:

  • Yhteisöviestintä: Yhteisön vahvistaminen kirkkaan, ajantasaisen ja innostavan viestinnän keinoin. Yhteisöviestinnän avulla mm. sitoutetaan Kasvukapteeneita Kasvuryhmän toimintaan, tiedotetaan ajankohtaisista asioista sekä jaetaan vertaistoiminnassa syntyneitä oivalluksia. Hyvällä viestinnällä halutaan saada aikaan positiivista pöhinää sekä innostaa ihmisiä kasvuun, uudistumiseen ja kansainvälistymiseen niin nykyisessä kuin potentiaalisessakin jäsenkunnassa! 
  • Jäsenkohtaamisten koordinointi: Sekä fyysisiin että virtuaalisiin jäsenkohtaamisiin ja -tapahtumiin liittyvä koordinointi ja käytännön organisointi. Kutsuprosessista vastaaminen, tapahtumatuotanto yhdessä tiimin kanssa, kohtaamisten käytännön toteuttaminen ja jatkuva parantaminen. Tapahtumiin liittyvä viestintä linkittyy tiiviisti jäsenviestinnän kokonaisuuteen.
  • Community coordinator tukee tiimiä myös muissa yhteisöjohtamisen toimenpiteissä.


Millaista tyyppiä haemme? Olet kädet savessa tekijä, systemaattinen, tehokas, oma-aloitteinen ja täsmällinen. Asenteesi on ratkaisukeskeinen ja innokas. Sinulla on sana ja kynä erittäin hyvin hallussa. Viestinnän ja tapahtumien koordinointi ja toteutus sujuu varmoin ottein ja viihdyt luontevasti myös ihmisten edessä. Ymmärrät kokonaisuuksia ja pidät siitä, että työpanoksesi on tärkeä osa jotain suurempaa. Tykkäät tehdä asiat fiksusti ja miettiä miten ne voisi tehdä entistäkin paremmin. Herätät ympärilläsi innostusta ja hyvää mieltä. Sinulla on erinomainen tilannetaju ja tunneäly, ja ihmiset nauttivat työskentelystä kanssasi. 


Edellytämme luontaista kiinnostusta digitaalisiin työkaluihin. Aiempi kokemus työkaluista kuten Salesforce, Hubspot, Zoom, Google Workspace, Excel ym. on eduksi. Tärkeintä on kuitenkin näppäryys ja halu opetella työkalujen käyttöä, myös itsenäisesti. Myös sosiaalinen media on meille tärkeä viestinnän kanava, joten näppäryys ja näkemys niiden käyttöön liittyen on hyödyllistä. 


Tulet nauttimaan tiimissämme työskentelystä, jos sinulta löytyy huumorintajua, joustavuutta, startup -henkistä asennetta ja haluat tehdä työtä, jolla on merkitystä! Kasvuryhmän tiimissä pääset viemään suomalaisia yrityksiä eteenpäin ja toimimaan ympäristössä, jossa voit oppia kansainvälisen liiketoiminnan menestyksekkäästä kasvattamisesta ja johtamisesta alan huipuilta. Saat vastuuta ja vapautta tehdä toiminnastamme yhä parempaa ja inspiroivampaa ja ennen kaikkea henkilökohtaisen mahdollisuuden kehittyä osana vaativaa, vauhdikasta tiimiä. 

 

Työ alkaa tammikuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

 

Lähetä CV ja hakemus 6.12.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen katriina.juntunen@kasvuryhma.fi. Lisätietoja antaa Kasvuryhmän toimitusjohtaja Katriina Juntunen, 041 4380469.