Community and Event

Coordinator Trainee

Tapahtumakoordinaattoriharjoittelija

Etsimme innokasta ja uudistumisesta motivoitunutta henkilöä liittymään Kasvuryhmän tiimiin. Tässä roolissa pääset oppimaan ja kehittymään yhdessä kokeneempien kasvun ammattilaisten kanssa, samalla kun tuet suomalaisten yritysten kasvua, uudistumista ja kansainvälistymistä.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työmäärä on keskimäärin 20 h/vko.
Tehtävä vaatii läsnäoloa Kasvuryhmän toimistolla Espoossa ja Kasvuryhmän tapahtumalokaatioissa pääosin pääkaupunkiseudulla. 

 

TEHTÄVÄNKUVA:

 

  1. Tukirooli sparraustiimeissä:
    Osallistut aktiivisesti Kasvuryhmän pienryhmien järjestämistehtäviin, oppien samalla uusista liiketoiminnan näkökulmista ja kasvun mahdollisuuksista.
  2. Isompien jäsentapahtumien tapahtumatuotanto:
    Avustat Kasvuryhmän kokeneita asiantuntijoita jäsentapahtumien järjestämisessä ja autat ideoimaan tapahtumatuotannollisia ratkaisuja, jotka ylittävät Kasvuryhmän jäsenten odotukset. 
  3. Projektinhallinta:
    Otat vastuuta pienemmistä projekteista, niiden koordinoinnista ja palveluiden kehittämisestä, mikä tarjoaa mahdollisuuden oppia käytännön projektinhallinnan taitoja.

 

Odotamme sinulta:

 

Timanttisia tiimityöskentelytaitoja:
Toimit sujuvasti yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa ja otat mielelläsi vastuuta hyvinkin erilaisista tehtävistä.

Rohkeaa ja innostunutta otetta töiden tekemiseen:
Nautit yhteisestä ideoinnista ja olet innokas oppimaan uutta. Kasvuryhmän tiimin jäsenenä kohtaat yritysjäsenemme avoimesti ja aidolla uteliaisuudella. 

Herkkyyttä yksityiskohdille:
Sinulla on silmää positiiviselle yllätyksellisyydelle niin pienissä kuin suurissakin tapahtumissa. 

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ammattilaisena sekä olla mukana luomassa positiivisia muutoksia suomalaisessa liiketoimintaympäristössä.
 
Jos olet motivoitunut, oppimishaluinen ja haluat olla osa merkityksellistä tiimiä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: rekry@kasvuryhma.fi viimeistään 26.3. Emme edellytä aiempaa työkokemusta, vaan etsimme joukkoomme sopivaa make-it-häppenöijää. Kasvuryhmän arvoja ovat mm. rohkeus ja pilke silmäkulmassa - tule siis sellaisena kuin olet!